July 2020

Vacature Technisch medewerker / Vacancy Maintenance Technician


Careers

Ben je op zoek naar een uitdagende baan en wil je je passie voor mechatronica en besturing toepassen in een innovatieve  food industrie?

Wij zijn op zoek naar een proactieve en oplossingsgerichte (ervaren) Maintenance Technician (monteur) om ons team in Ermelo te versterken.

Werken bij Protifarm
Bij Protifarm draait alles om innovatie, duurzaamheid en  “feeding the world, without consuming the earth!”. Door het maken van een functioneel eiwit uit insecten leveren we een bijdrage aan het eten van nu en in de toekomst. We hebben een team van 80+ zeer gemotiveerde professionals die zich inzetten om het verschil te maken en al onze processen en methodologieën continu te optimaliseren. Werken bij Protifarm geeft je de kans om je mogelijkheden te verkennen en met ons mee te groeien in de super spannende insectenindustrie! Onze mensen nemen initiatieven, beslissingen en dragen bij aan impact!

Dagelijkse werkzaamheden

Als monteur werk je in een klein team en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het borgen van de voortgang van de productie door onderhoud, reparatie en modificatie en het verhelpen van storingen in de productielijnen. Hierbij overleg je met operators op de werkvloer en collega van je Maintenance-team. In een dagelijks overleg wordt de voortgang van werkzaamheden, storingen en projecten besproken. Het team, waar je onderdeel van uit maakt, wordt tevens uitgedaagd om mee te denken in het ontwerpen en bouwen van nieuwe installaties. Als monteur ben je op de hoogte van de voedselveiligheid en kan je verantwoord functioneren binnen de richtlijnen van de voedingsmiddelen industrie. Onze boerderij-fabriek-combinatie draait volcontinue; consignatiedienst is onderdeel van je werkzaamheden.

 Taken en verantwoordelijkheden

 Kennis en vaardigheden

Persoonlijke vaardigheden

 Wat hebben wij te bieden.

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.protifarm.com.

Wil jij deel uitmaken van een game changer in de voedingsindustrie? Heb je interesse in deze job of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Margje Calis (mcalis@protifarm.com).

 

  career  technician  vacature

 

 

Continue reading