October 2020

Vacature Insectenverzorger

Ermelo

Careers

Insectenverzorger / ondersteuning onderzoek insectenkweek

Ben je op zoek naar een afwisselende baan waarin je een bijdrage kunt leveren aan een betere toekomst?

Per direct, zijn wij voor ons R&D onderzoeksteam voor de productie van insecten, op zoek naar een gemotiveerde insectenverzorger  om ons team in Ermelo te versterken.

Werken bij Protifarm
Bij Protifarm draait alles om innovatie, duurzaamheid en “feeding the world, without consuming the earth!”. Door het  produceren van functionele eiwitten uit zelf gekweekte insecten, leveren wij een bijdrage aan de voeding van nu en in de toekomst. We hebben een team van 80+ zeer gemotiveerde professionals die zich inzetten om het verschil te maken en al onze processen continu te optimaliseren. Werken bij Protifarm geeft je de kans om je mogelijkheden te verkennen en met ons mee te groeien in deze nieuwe  hightech industrie! Onze mensen  tonen initiatief, nemen beslissingen en dragen bij aan impact!

Dagelijkse werkzaamheden

Als insectenverzorger werk je in een klein team waar je samen verantwoordelijk bent voor het nauwkeurig opstarten en uitvoeren van proeven met de kleine meelworm. De dag wordt gestart met een (kort) overleg over de geplande werkzaamheden van de dag. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het  klaarzetten van de proefopstelling, het voeren van de insecten, het oogsten van de insecten en het nauwkeurig noteren van de resultaten. Tijdens het opstarten en uitvoeren van de proeven heb je regelmatig contact met onderzoekers (bedenker van de proef) om een goede uitvoering te waarborgen. Uiteraard draagt het team zorg voor het opruimen en schoonhouden van de werkplek.

Als onderzoeksassistent word je gevraagd mee te denken over het uitvoeren van de proeven en het bedenken van mogelijke oplossingen in samenwerking met collega’s. Aangezien we werken met levend materiaal, lopen de werkzaamheden in de weekenden door hierdoor vragen we om (incidenteel) in de weekenden beschikbaar te zijn.

 We zijn op zoek naar een collega met onderstaande kwaliteiten

Wat bieden wij ?

Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.protifarm.com.

Wil jij deel uitmaken van een game changer in de voedingsindustrie, heb je interesse in deze job of wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Margje Calis (mcalis@protifarm.com)

 

 

Continue reading